Nejnovější recenze ze sekce Sněžnice
lehké, ovladatelné, boty dobře drží
- pohodlná chůze
- snadné a pevné připevnění na botu
- hroty na spodní straně sněžnice zajišťující snadnou chůzi po zledovatělém terénu
- možné upevnění paty ke sněžnici
- Přezkový typ vázání okolo kotníku - stalo se mi, že se mi tam v teple dostala voda, ta pak zmrzla a přezka nešla povolit - dá se to ovšem snadno vyřešit povolením pásku a vytažením boty bez rozepnutí přezky, takže tento nedostatek mě neodradil od nákupu těchto sněžnic (před nákupem jsem měla stejný model půjčený). Dražší modely mají sice z tohoto pohledu odolnější vázání, zdá se mi však zbytečné dávat za něj 800-1000Kč navíc. Na druhou stranu tento přezkový typ vázání je nezničitelný.
Se sněžnicemi jsem zcela spokojená. Za tu cenu... Na rekreační turistiku naprosto ideální (vyzkoušela jsem v Beskydech).
- lehké
- lehce se s nimi manévruje
- unesou spolehlivě kohokoli do 100 kg
- stoupací hroty spolehlivě fungují
- vypadají velmi trvanlivě
Několikrát jsme je vyzkoušeli na velmi hlubokém navátém sněhu v zimě v Jizerkách. Procházeli jsme okolí Bedřichova a Hrabětic. Sněžnice fungují bez problémů, jsou lehounké, jejich ovládání a chůzi na nich zvládne bez obtíží těhotná žena i senioři. Sněžnicové treky jsou bezvadný relax - ve dne a obzvláště v noci.
- hmotnost
- velká nosná plocha
- přirozenost pohybu
- trochu neobratné v náročnějším terénu
- nemají oporu paty pro stoupání svahem
trochu neobratné v náročnějším terénu
nemají oporu paty pro stoupání svahem- mě osobně toto nečiní problém. Lehce se upínají, při prvním použití (metr sněhu v Jizerkách) jsem byl velice příjemně překvapen jednoduchostí použití a přirozeností chůze. Do i strmého svahu Vám nepodkluzují. Kam se nikdy nevydáte jen v botách, nebo na lyžích, tam se směle vydejte na těchto sněžnicích. Přečetl jsem si na tento výrobek recenzi, tak jsem věděl do čeho jdu http://www.svetoutdooru.cz.... Nezklamaly.
Výrobek mohu doporučit
- spolehlivá funkce
- trvanlivost
- hrazda zvyšující patu ve stoupání
- pro použití v hlubokém sypkém sněhu menší plocha
- občasné namrzání sněhu pod patou
Před 3roky jsem sháněl sněžnice na drsnější zacházení za rozumnou cenu mimo cesty do lesa i na hřebeny hor a volba padla na"morphoalp".Je fakt že když jsem je rozbalil koukal jsem na upevnění zubů pod špicí trhacím nýtkem s nedůvěrou,ale podstatná je funkce a tady "morphoalpy" přesvědčily.Vázání funguje bez problémů-snad mimo občasného povolení(což se stává např.i u mých bikových treter s ráčnovým systémem)-kloub vypadá solidně,upevnění je bez větší vůle,ovládám je i v rukavicích,jen v mokrém sněhu dochází občas k jeho nalepování pod patu.Díky hrotům na obvodu mají dobrou trakci i na umrzlém povrchu,příjemná je i výklopná hrazdička pro zvýšení paty ve stoupání.Drobnější nevýhodu vidím i v tom že při chůzi po tvrdším povrchu"klapou"(pata-což by se ale asi dalo řešit) a při převažujícím použití v lese v neufoukaných spoustách prašanu bych dal asi přednost sněžnicím s větší plochou(v této souvislosti si ale použití spousty drahých malých sněžnic s pěkným designem ani nechci představovat).
S morphoalpy-které mě tenkrát přišly asi na 1700Kč-jsem spokojen
- dobré upevnění boty
- 3 možnosti nastavení paty
- vhodné pro prašan i zmrzlý sníh
- ve strmějších svazích sněžnice sklouzává
- velmi dobré dětské sněžnice
- jednoduché, ale perfektně funkční
- upínání boty / je gumové a poměrně úzké
- dítě si ho samo asi nikdy nenandá (ale zvyknete si a na druhou stranu perfektně drží)
cena oproti jiným dětským sněžnicím je více než příjemná a kvalita francouzského výrobce je perfektní.
Sněžnice jsou extrémně lehké při poměrně velké ploše, což sněžnicím dává velký plus! Děti na nich fungují skvěle :)
- Pevné spolehlivé vázání, které lze bez problémů rozepnout a zapnout i v rukavicích.
- I další prvky (stoupací hrazda, přichycení paty) se lehce ovládají a ani po delší procházce se mi nezablokovaly sněhem.
Zatím nejlepší plastové sněžnice, co jsem vyzkoušela. Mají pěkné spolehlivé vázání. Jsou pohodlné, dobře ovladatelné.
- V mrazech málo odolný materiál
- Málo odolné uchycení boty
Zkušenost z 5. února 2012 z Labské louky: sněžnice se v mraze lámaly jako sirky, nejprve se ulomila špička a následně urvalo vázání, nebyly to první sněžnice, které jsem měl možnost použít a nikdy se mi nic podobného nestalo. Sněžnice bych tedy rozhodně nedoporučil, už i proto, že kdyby byla jiná struktura sněhu, mohla být cesta za civilizací docela drsná.
Nechápu, jak někdo může prodávat za takový prach takovej drek. Těch 10% dávám jen proto, protože tam méně zadat nejde.
- nízká hmotnost,snadná manipulace s vázáním,příznivá cena
dobrý poměr mezi cenou a využitelností
spokojenost
Výborné, vyzkoušeno v čerstvém sněhu cca 30-70cm. Lehké, upínání na špici a račnové na kotníku je bezproblémové. Zatím neodzkoušeno na ledu a v prudkém svahu.
- lehké, brašna jako příslušenství
poměr cena a užitná hodnota jde ve prospěch zákazníka
Perfektní sněžnice. Jak se dá očekávat od firmy TSL.
Vylepšený osvědčený model universálních sněžnic.
- Krásný design,funkčnost
Pro požadované účely ve své kategorii nejlepší
- dobrá stabilita
- kvalitní provedení
- nepříliš dobře provedený vak
Pohyb v prašanu je celkem pohodlný i bez hůlek. Při třídenním putování Rychlebskými horami jsem neměl ani jednou nutkání na tyto sněžnice nadávat :-). Prostě poměr cena / výkon je u těchto sněžnic hodně dobrej!
- Bezvadná konstrukce i provedení
- Myslím že proti nemám nic.TSL je záruka vysoké kvality.
O značce TSL mám jen kladné ohlasy.Jedny sněžnice TSL,ale jiné značky vlastním již rok a jsou skvělé.Kdo chce kvalitu tak TSL je skutečně špička.Doporučuji nebudete zklamáni.Vyšší se více než vyplatí.
- produkt vypadá dobře
- zatím není sníh, abych mohl vyzkoušet ;-)
Zobrazuji 181 - 200 ze 209 recenzí « Předchozí 1...7 8 9 [ 10 ] 11 Další »