Nejnovější recenze ze sekce Sněžnice
produkt teprve vyzkouším na horách
mnohaleté zkušenost,mobilita na horách v zasněžených oblastech a značka Inook nemá konkurenta díky
Nezničitelná sněžnice. Dobře se zasekává do zmrzlého sněhu - když se na svahu střídají závěje a ledové jazyky, není potřeba přezouvat na mačky, není potřeba se bát kamenů. Zničit něčím extrémním asi jdou, ale při trochu rozumném používání působí dost nezničitelně. Doporučuji se zamyslet nad váhovým limitem "dámské" verze - 80kg max na člověka i bagáž není mnoho a ty delší nejsou zas o tolik těžší. Zapínání není úplně geniální, ale dá se s ním manipulovat v rukavicích, a když už se zapne tak drží.
- transportní obal
Namísto modrých dorazili růžové, ale na funkčnost to nemá vliv...
Prozatím nevyzkoušeno. Chybí sníh
- vlezu se (sice hraničně, ale přece) se snowboardovýma botama
- působí kvalitně
- design
- hroty
- zatím jsem v reálu nevyzkoušel, nemohu tedy soudit. Jsem zvědav jak budou v hlubokém sněhu držet, velikost L by byla určitě účinnější, ale ty už jsou moc velké, abych je sebou na snowboardu vozil
- Stupienok na patu super do kopca, zaroven macky lepsie zarezavaju.
- Plastovy klb dobre drzi.
- Moznost regulovania viazania.
- Moznost uchytenia paty.
- Mohlo by byt polstrovanie na viazani (stare verzie to mali).
- Stupienok na patu treba zrusit dole z kopca.
- Traverzovanie so stupienkom na patu je narocne.
Vyborny pomer kvalita / cena.
Snezince s ramom sa lahko trhaju, tento plastak je super.
- Spokojenost...rychlé nazutí i vyzutí, pohyb bez problému. Mají drapáky na led.
- Použil jsem je prozatím třikrát - vždy ve složitějším terénu ...
- Myslím, že pro občasné užití - rekreáční jsou do našich podmínek asi dobrou variantou ... Zajisté - oproti dražším modelům od známých firem jsou to ,,Céčka" - ale asi je do Alp nikdo tahat nebude a nikdo si takové sněžnice nepořídí na několikadenní pochod ... A asi člověk, co musí musí mít vše IN by si je neměl pořizovat - by mu je veverky v lese zkritizovaly :D
- Prozatím vše drží a nic neprasklo
Za ty peníze na občasnou srandu asi dobrý :))
- Jednoduché a asi nejlevnější na trhu
- ?
Splňují očekávání
- chodí se v tom překvapivě lehce
- zatím nic
- manipulace s vázáním
- obratnost na snežnicích
- váha / skladnost
- řemínek na patě
Potřeboval jsem sněžnice na týdenní pobyt v Alpách a výlety po ČR a to na svoji váhu 100kg. Měl jsem zkušenosti s podobným tvarem sněžnic a typem vázání. Za tu cenu posloužili naprosto perfektně. V extrémních podmínkách (přes noc napadlo více jak 80 cm prašanu) udělali dobrou službu. Člověk se sice bořil více jak po kolena, ale to bylo spíš mojí váhou - každé kilo je cítit - každopádně umožnily rozumný pohyb. Stoupání do velmi prudkého kopce (více jak 45°) bylo v pohodě. Cesta dolů byla horší, protože řemínky přes koženou botu trochu tlačily. Občas třeba dotáhnout, ale nic hrozného. Drží dobře na noze, člověk je s nimi obratný při chůzi nahoru/dolů i dopředu/dozadu. Je třeba počítat s tím, že hroty nedrží stoprocentně - nejsou to mačky (na velmi prudké sjezdovce klouzaly - ale to by asi klouzalo vše). Na tůry v ČR naprosto dostačující a i v Alpách se dá. Řemínek na patu má dost masivní spojku a aby chytil nohu je třeba dost utahovat, trčí pak dost velký kus popruhu (jdá se strčit pod botu a tolik nezavazí). Při složení jsou poměrně skladné. Zdají se dostatečně odolné - uvidíme jak ukáže čas
- Drží na noze, nijak nepadají
- Lze je zapíchnout do sněhu
- Špatně se chodí po vrstevnici po svahu
- Při chůzi do kopce chybí podložka pod patu
Celková spokojenost, na běžné rekreační použití postačuje
- Pevnost
- Stabilita
- Jednoduchost
- Super kvalita zpracování
Sněžnice jsem zatím otestoval jen při nočních toulkách s čelovkou v okolí Lipna. A první dojmy predčili mé očekávání,jsou pohodlné a stabilní.
- stabilita a pěkně drží i na ledových plotnách jssou skvělé jak pro hluboký tak pro tvrdý sníh, jsou lehké
- zatím nic
vřele doporučuji všem jak pro jednodušší treky tak i pro náročnější výpravy
- variabilita jak pro hluboký tak pro zmrzlý sníh
- lehka manipulace, stabilita
- zatím jsem nic neobjevila
skvělé vyskoušela jsem je několikrát v Dolomitech na výšlapech a perfektní bez chyby
- Příznivá cena,mám dobrou zkušenost s jinými produkty této značky.Tento produkt jsem koupil s ohledem na jeho vlaSTNOSTI/JEDNODUCHOST,DOBRÉ ROZPĚTÍ VELIKOSTI VÁZÁNÍ,SNĚŽNICE JSOU LEHKÉ./
- NIC,TEPRVE ZÍTRA JE POŘÁDNĚ VYZKOUŠÍM NA TÚŘE.
O.K.
- perfektně drží na botě, ideální pro ženy kolem výšky 175 cm a méně, jsou lehoučké
- přezkové zapínání občas zamrzá, ráčna by byla možná lepší
jsou prakticky nezničitelné, možno je vidět i pod značkou Salewa
- Velice stabilní a snadno nastavitelné sněžnice. Dvojitý kloub přispívá k pocitu přirozené chůze.
- Oproti jiných sněžnicím širší v přední části. Jsem menší postavy, tak si na to člověk musí zvyknout.
Tyto sněžnice stojí za zvážení pro ty, kteří to myslí s tímto druhem sportu vážně.
Zobrazuji 121 - 140 ze 209 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...11 Další »